Zakelijk advies

Hulp bij het verduurzamen van je bedrijfsruimte 

Vraag direct een adviesgesprek aan met een van onze experts.

Een NTA8800 energielabel voor je bedrijfspand

Bij verkoop, verhuur of oplevering van utiliteitsgebouwen is een energielabel verplicht. Dit geldt voor gebouwen met de volgende functies (dit kan 1 functie zijn, maar ook een combinatie van meerdere functies):

 • kantoor
 • onderwijs, zoals scholen en universiteiten
 • bijeenkomst, zoals cafe’s, restaurants, kinderopvang en vergadercentra
 • gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen
 • logies, zoals hotels en pensions
 • sport, zoals sporthallen, stadions, zwembaden
 • winkels, zoals supermarkten, warenhuizen, showrooms van garages

Label C verplichting voor kantoorgebouwen

Als eigenaar of huurder van een kantoorpand ben je wellicht op de hoogte van de verplichting om te voldoen aan het C-label. Volgens de wetgeving moeten kantoren vanaf 2023 minimaal een C-label hebben om te voldoen aan de energieprestatie-eisen. Maar het voldoen aan deze verplichting heeft niet alleen te maken met het naleven van de wet. Het biedt ook diverse voordelen, waaronder een kostenbesparing en het verkleinen van de ecologische voetafdruk van je kantoor.

Onze energieadviseur kan je helpen bij het analyseren van het energieverbruik en het identificeren van de mogelijke verbeteringen en (stapsgewijze) scenario’s voor het verduurzamen van je kantoorgebouw. Dit advies start altijd met een schouw van het pand, waarbij wij kijken naar de huidige isolatie, verlichting, ventilatie en de verwarmingssystemen in het pand.

Een integraal maatwerkadvies voor jouw bedrijfspand

Geïnteresseerd in een maatwerkadvies voor je bedrijfspand? Wij denken graag integraal mee om te komen tot een aanpak (staps- of sprongsgewijs) die aansluit bij jouw wensen. 

 1. Wij bepalen van de complexstrategie en randvoorwaarden
 2. Een datascan, technische beoordeling van het gebouw en EPA-U opname
 3. Het uitwerken van een of meerdere integrale maatwerkscenario’s 
 4. Het opstellen van een kosten baten analyse (TCO)

Isolatiemateriaal

Wij hebben de afgelopen periode goed nagedacht over het type isolatie dat wij willen aanbieden op ons platform. Hierbij speelde de kwaliteit, circulariteit en gezondheid een belangrijke rol.

Maatwerk

MG Schaar Pro 24cm

Het isoleren van een kantoor of bedrijfsruimte is altijd maatwerk. Door onze jarenlange ervaring met het verduurzamen van bestaand vastgoed kunnen wij ook een advies uitbrengen voor een betaalbare maatwerk oplossing.

 

ISDE zakelijk

Subsidie voor bedrijven, verenigingen en andere zakelijke gebruikers, voor de aanschaf van een (hybride) warmtepomp, zonneboiler en of een aansluiting op het warmtenet. Voor bedrijven is er ook subsidie voor kleinschalige windturbines en zonnepanelen.

Wij bieden op ons platform een groot assortiment aan energie besparende producten. In 2023 hebben wij ons assortiment verder uitgebreid met isolatiemateriaal. Wij bieden een ruim assortiment aan professionele isolatiematerialen, folies en tapes. Heb je na het beoordelen van de producten toch behoefte aan advies of een gesprek met een isolatie expert, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee. 

Wij hebben ervaring met:

 • Het verkrijgen van een goede enerigelabel EPA-U voor bedrijfspanden
 • Het verkrijgen van een Energielabel C voor je kantoorpand op basis van maatregelen waar je achteraf geen spijt van krijgt
 • Adviseren over subsidies of financiele mogelijkheden en/of de aanvraag
 • Proces begeleiding van kop tot staart (van wens tot oplevering door de aannemer)
 • Energie bespaaracties voor gemeenten
 • Het verduurzamen van wijken en complexen voor woningcorporaties

Hulp nodig bij het verduurzamen van je bedrijfsruimte? Neem via het contactformulier contact op met een van onze experts. Onze experts geven binnen 24 uur inhoudelijk antwoord op je vraag.

Contactformulier

  De waardering van www.debesparingskit.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1219 reviews.

  Heeft u een Energie Kado ontvangen van uw gemeente? Activeer dan eerst uw voucher op onze Energie Kado pagina.