SpeedComfort – Duo Set + Alkreflex radiatorfolie

139,95

Met deze set kunt u makkelijk en snel veel gas besparen in huis.
Deze complete set bestaat uit:
De Alkreflex one radiatorfolie wordt eenvoudig aan de achterzijde van een radiator bevestigd met de meegeleverde dubbelzijdige tape van Vast-R. De Speedcomfort booster zorgt voor een optimale luchtcirculatie en snelle verplaatsing van de warmte in de ruimte.
Standaard radiatoren
Meest gebruikte radiatoren hebben twee of drie platen (type 22 of 33) met tussenruimte van meer dan 7cm. Hier plaats je de SpeedComforts onderin de radiator. De magneetschuifjes zullen vanzelf de ijzeren platen vinden.
Smalle(re) radiatoren
Heb je radiatoren die minder dan 7cm ruimte hebben tussen de platen, dan trek je de magneetschuifjes uit de behuizing en plaatst ze met de magneet naar boven terug.
De blokjes tegenover de magneetschuifjes hebben alleen een cosmetische functie en kan je verwijderen.
De SpeedComfort komt nu strak onder de radiator te hangen.
Enkelplaats radiatoren
Heb je een radiator met één plaat, dan trek je de magneetschuifjes uit de behuizing en plaatst ze alle vier met de magneet omhoog aan één kant. Met de magneten tegen de achterkant van de radiator komt de SpeedComfort er strak onder te hangen.
Convector of convectorput
Heb je een convector of convectorput, dan vind je daarvoor aan de onderkant van de behuizing vier pootjes. Die plaats je in de speciaal hiervoor beschikbare gaatjes, met het voetje in de lengterichting. Je kan de SpeedComfort zowel op, als onder het convectorblok plaatsen.
Afwijkende situaties
Als je ouderwetse lamellenradiatoren hebt, kan je er voor kiezen om SpeedComforts met draadjes of tiewraps er onder te hangen. Of je zet ze op hun pootjes er onder op de grond Geen fraaie oplossingen, maar het werkt wel….
En als in de onderkant van je radiatoren geen plek is voor SpeedComforts, dan kan je ze ook bovenin leggen. Op veel radiatoren ligt een rooster, waaronder ze nauwelijks opvallen.
Voordelen:
  • Je kamer in de helft van de tijd op temperatuur, je kan je thermostaat 1 tot 2 graden lager instellen zonder in te leveren op comfort
  • De aanvoertemperatuur van het water in de cv installatie kan dankzij deze producten worden verlaagd
  • Bij slechte en redelijk geïsoleerde woningen kan je tot wel 22% energie besparen op je gasgebruik
  • De SpeedComfort booster en radiatorfolie zijn Nederlandse producten
  • SpeedComforts worden in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

9 op voorraad

+
  • Besparing: 10m3 gas per vierkante meter folie per jaar
  • Tot 22% besparen op je gasverbruik
  • Eenvoudig te installeren
  • Meer wooncomfort