Plugwise Koel Feature

49,95

Groter aantal bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Op voorraad

Koel ondersteuning voor Adam en Anna

+

Snel en eenvoudig betalen met Ideal​

Snel en eenvoudig betalen met Ideal​

Over dit product

Wat is het?

Heb jij een systeem dat koelen ondersteunt? Dan kan je met Plugwise niet alleen slim verwarmen, maar ook comfortabel koelen. Ideaal voor de zomer. Stel met Adam per ruimte de temperatuur in en koel alleen in de ruimte waar het nodig is. Merk en systeem onafhankelijk!

Hoe werkt het dan?

Als je wilt dat je huis gekoeld moet worden, dan is dat jouw keuze. Met Adam zet je de Plugwise regeling dan op “Koelen”. Bij Anna kan je koelen ook aanzetten via de thermostaat door de bovenkant 5 seconden aan te raken. Vanaf dat moment wordt jouw huis/vertrek door Plugwise geregeld op basis van een koelvraag. Met Adam wordt dan zelfs koelen per zone mogelijk. Stel de temperatuur lager in dan de gemeten temperatuur zodat er gekoeld gaat worden. Uiteraard moet je ook nog je warmtebron op koelen zetten als dat nog niet automatisch gaat. Dit is vaak een handmatige actie op de warmtepomp of stadsverwarming.

Vul een ID in

Vul het ID van je Adam of Anna in om dit product te kopen. Het ID bestaat uit 8 letters en staat op de onderkant van de gateway. Het ID kan je ook in de app vinden.
 • Maakt jouw woning in enkele stappen zuiniger

Heb je vragen over dit product?
Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Toepassing

Koelen met Adam

Als jouw ‘warmtebron’ ook een koelfunctie heeft dan kan Adam daar mee omgaan. Welke warmtebronnen hebben dit bijvoorbeeld? Vrijwel alle warmtepompen ondersteunen ook koelen waardoor er met Adam per vertrek gekoeld kan worden. Maar ook stadsverwarming systemen hebben soms de mogelijkheid om te koelen. Wat voor systeem je ook hebt, koelen kan samen met het Plugwise zone-regeling systeem.

Hoofd-regeling

Als hoofdregeling kan Adam koelen aansturen via aan/uit met elk systeem of via OpenTherm bij warmtepompen die OpenTherm ondersteunen*.

Na-regeling

Als na-regeling kan Adam met elk systeem koelen. Hierbij zit Adam niet aangesloten op de warmte/koude bron.

Koelen met Anna

Koelen met alleen een Anna kan met de Techneco Elga, Thercon Thermastage warmtepompen en andere warmtepompen die OpenTherm ondersteunen*. De software tussen deze twee warmtepompen en Anna is zodanig op elkaar afgestemd dat automatisch koelen mogelijk is. Gebruik je Anna samen met Adam? Dan kan je altijd koelen.

Technische informatie

Merk: Plugwise
Categorie: Plugwise Feature's

Andere suggesties

Categorieën:

Vraag een offerte aan!

Wilt u een groter aantal bestellen? Vraag dan eerst een offerte aan door het onderstaand formulier in te vullen. 

Vragen over dit product?

Vul het onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  Plugwise Koel Feature

  49,95

  +
  +
  +

  Heeft u een Energie Kado ontvangen van uw gemeente? Activeer dan eerst uw voucher op onze Energie Kado pagina.