Snippr plantenpot | 100% gerecycled plastic

16,00

Groter aantal bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

5 op voorraad

Snippr plantenpot | 100% gerecycled plastic Eén plantenpot is gemaakt van 42 gerecyclede, plastic doppen. Je kunt hierboven aangeven of je een gat onderin wil, of het potje dicht wil...

+

Snel en eenvoudig betalen met Ideal​

Snel en eenvoudig betalen met Ideal​

Over dit product

100% gerecyclede plantenpot gemaakt op het MAAK terrein in Haarlem

De 100% gerecyclede plantenpot is een 100% circulair product gemaakt op het MAAK terrein in Haarlem. Wij hebben ervoor gekozen om dit product aan te bieden, omdat het een duurzaam product is dat past bij ons concept.

MeltUp

MeltUp is een unieke samenwerking tussen de bedrijven Plasticworkshop en Snippr. Beide bedrijven maken producten van lokaal gerecycled plastic. Door de samenwerking kunnen we opschalen en een grotere positieve impact maken op de circulaire economie.Onze missie is om organisaties de mogelijkheid te geven om hun plastic te laten recyclen en er bruikbare producten van te laten maken voor in huis, school, kantoor of buitenruimte. Nederland is de grootste exporteur van plastic afval van Europa en dat kan anders! We geloven dat samenwerking de sleutel is om een grotere impact te maken en onze doelstellingen te bereiken. MeltUp is een initiatief dat iedereen kan steunen, door te kiezen voor onze producten, steun je onze missie om een circulaire economie te creëren en plastic afval te verminderen. We zijn trots op onze samenwerking en kijken ernaar uit om nog meer organisaties te helpen bij het recyclen van hun plastic en het creëren van bruikbare producten.

Snippr Design

Snippr is een bedrijf dat zich richt op het inzamelen van plastic doppen in de lokale gemeenschap. Deze doppen worden vervolgens gerecycled tot nieuwe producten. Dit helpt niet alleen bij het verminderen van afval in de omgeving, maar ook bij het verminderen van de hoeveelheid plastic die in de oceanen terechtkomt. Snippr werkt samen met lokale organisaties, zoals scholen en bedrijven, om de inzameling van plastic doppen te bevorderen. Dit leidt tot een betere gemeenschap en een beter milieu.

Plasticworkshop

Plasticworkshop is een bedrijf dat zich richt op het geven van workshops over plastic. Ze geven workshops over hoe plastic te recyclen en hoe producten gemaakt kunnen worden van gerecycled plastic.Naast het geven van workshops, bedenkt en ontwikkelt Plasticworkshop ook recycling machines. Deze machines zijn speciaal ontworpen om plastic te recyclen en om producten te maken van gerecycled plastic. Dit maakt het bedrijf een belangrijke speler in de industrie van duurzame productie.Ook ontwikkeld de Plasticworkshop producten als lampen, meubels en andere praktische spullen gemaakt van lokaal gerecycled plastic.

Highlights

 • 100% gerecycled plastic
 • circulair

Heb je vragen over dit product?
Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Technische informatie

Materiaal: Gerecycled plastic
Categorie: Gerecyclede producten
Kleur: Lichtblauw, Groen
Merk: Snippr

Andere suggesties

Vraag een offerte aan!

Wilt u een groter aantal bestellen? Vraag dan eerst een offerte aan door het onderstaand formulier in te vullen. 

Vragen over dit product?

Vul het onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

  Snippr plantenpot | 100% gerecycled plastic

  16,00

  +
  +
  +

  Heeft u een Energie Kado ontvangen van uw gemeente? Activeer dan eerst uw voucher op onze Energie Kado pagina.