Particulier advies

Hulp nodig bij het verduurzamen van je woning? 

Heb je vragen over onze  artikelen of isolatiemateriaal of ben je opzoek naar advies op maat? Vraag een adviesgesprek aan met een van onze experts.

Wij bieden op ons platform een groot assortiment aan energie besparende producten. In 2023 hebben wij ons assortiment verder uitgebreid met isolatiemateriaal. Wij bieden een ruim assortiment aan professionele isolatiematerialen, folies en tapes. Heb je na het beoordelen van de producten toch behoefte aan advies of een gesprek met een isolatie expert, neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee. 

Isolatiemateriaal

Wij hebben de afgelopen periode goed nagedacht over het type isolatie dat wij willen aanbieden op ons platform. Hierbij speelde de kwaliteit, circulariteit en gezondheid een belangrijke rol. Wij hebben uiteindelijk besloten de focus te leggen op de onderstaande soorten:

 • Reflectie isolatie
 • Circulaire isolatie
 • Biobased isolatie

Maatwerk

Het isoleren van een woning is bijna altijd maatwerk. Door onze jarenlange ervaring met het verduurzamen van bestaande woningen kunnen wij ook een advies uitbrengen voor een betaalbare maatwerk oplossing. . Hiermee voorkom je dat je onnodig folies of isolatiemateriaal overhoudt. 

 

Subsidies

Er zijn momenteel veel subsidies beschikbaar voor het isoleren van je woning. Vanaf 2023 krijg je ook al subsidie voor het uitvoeren van 1 isolatie maatregel. Hou er wel rekening mee dat de subsidie aanvraag aan verschillende voorwaarden moet voldoen. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste isolatie en de voorbereiding van je subsidie aanvraag.

Advies nodig over de juiste producten voor jouw klus?

Woon je in de regio Haarlem Kennemerland en ben je geïnteresseerd in onze producten, maar weet je niet welke folie je moet toepassen bij jouw klus, neem dan snel contact met ons op. Indien nodig komt onze expert bij je thuis langs om de situatie te beoordelen en op te nemen, zodat wij naderhand een maatwerk offerte kunnen opstellen. Uiteraard geheel vrijblijvend. Het voordeel van deze aanpak is dat onze experts ter plaatste kunnen meedenken over technische details (koudebruggen), aansluitingen en doorvoeren die een belangrijke rol spelen bij het goed isoleren van je woning. Hiermee voorkom je problemen die in de loop van tijd kunnen gaan ontstaan door luchtlekken of vocht in de constructie. 

Het isoleren van je woning is een waardevolle en bewuste keuze. Met de investering in isolatie materiaal kan je jaarlijks veel geld besparen. Kies je voor een isolatiemaatregel? Dan krijg je momenteel tot 15% van je investering terug. Kies je voor 2 isolatie maatregelen, dan kan de subsidie zelfs oplopen naar 30% van de kosten. Let op! Isolatiemateriaal dient voor de subsidie aanvraag te beschikken over een meldcode. In de tabel hieronder vindt u de ISDE subsidiebedragen per mvoor isolatiemaatregelen, als u één maatregel neemt.

 

Een energielabel of maatwerkadvies nodig voor je woning?

Ook voor een energielabel of maatwerkadvies ben je bij ons op het juiste adres. Mail je vraag in combinatie met het adres en wij komen binnen 48 uur met een offerte op maat.
 1. De eerste stap bestaat uit het  verzamelen van jouw wensen, informatie over je energieverbruik & woning. Wij noemen dit het nulpunt bepalen.
 2. Onze adviseur komt bij u langs om de woning op te nemen. Dit kunnen wij ook meteen combineren met een basis opname voor een nieuwe energielabel (NTA8800)
 3. Het uitwerken van een of meerdere maatwerk scenario’s voor jouw woning. Wij geven u inzicht in de maatregelen, de kosten, terugverdientijd en subsidies.
 4. Akkoord? Wij helpen je uiteraard ook gewoon bij de aankoop van de materialen of het beoordelen van offertes van aannemers.
 5. Hulp nodig bij het aanvragen van de subsidies. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.

Hulp nodig bij het verduurzamen van je woning? Neem via het contactformulier contact op met een van onze experts. Onze experts geven binnen 24 uur inhoudelijk antwoord op je vraag.

Contactformulier

  De waardering van www.debesparingskit.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1271 reviews.

  Heeft u een Energie Kado ontvangen van uw gemeente? Activeer dan eerst uw voucher op onze Energie Kado pagina.