Retourkosten

De kosten voor het retourneren van een product zijn voor rekening van de klant. Wij brengen geen extra kosten in rekening. De retourkosten variëren afhankelijk van de afmetingen van het/de te retourneren product(en) en de gekozen pakketvervoerder. De retourkosten verschillen per bezorger

Retour door pakketdienst

De uiteindelijke kosten worden berekend bij het door jou gekozen servicepunt. Voor een prijsindicatie kun je het beste de website van de geselecteerde pakketdienst raadplegen.

Retour door transporteur

Bij het retourneren van grote of zware artikelen maken we gebruik van onze transporteur, die het product bij je thuis komt ophalen. De retourkosten voor onze transporteur bedragen €64,95, en deze kosten worden verrekend met het terug te betalen bedrag.

Retour bij verkeerd of defect product

Heb je een ander artikel ontvangen dan je besteld hebt of is het artikel beschadigd bij jou aangekomen? We zullen dit uiteraard voor je oplossen. In geval van een verkeerd of defect product is de retourzending kosteloos. Voordat je het artikel retourneert, verzoeken wij je vriendelijk om eerst contact op te nemen met onze klantenservice. We kunnen je vragen om foto’s, dus gooi de verpakking niet weg.

 

De waardering van www.debesparingskit.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1266 reviews.

Heeft u een Energie Kado ontvangen van uw gemeente? Activeer dan eerst uw voucher op onze Energie Kado pagina.