Bestelling wijzigen of annuleren

 Bestelling wijzigen

  • Wanneer een bestelling eenmaal geplaatst is, is het niet altijd mogelijk om deze te wijzigen. Indien je echter wijzigingen wilt aanbrengen, raden wij je aan zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team zal dan bekijken welke mogelijkheden er zijn om aan je verzoek te voldoen.
  • Indien je besluit de bestelling niet langer te willen ontvangen, verzoeken wij je vriendelijk om direct contact op te nemen met onze klantenservice. We zullen dan onderzoeken of de bestelling nog geannuleerd kan worden.
  • Heb je reeds een melding ontvangen dat de bestelling verzonden is? In dat geval kun je de bestelling (met uitzondering van maatwerk) weigeren bij aflevering en deze direct retourneren aan de bezorger. Gelieve ons hiervan onmiddellijk op de hoogte te stellen via e-mail. De bestelling zal dan niet opnieuw worden aangeboden. Tegelijkertijd zullen we de terugbetaling in gang zetten.
  • Indien de bestelling (met uitzondering van maatwerk) reeds is ontvangen, kun je ervoor kiezen om deze te retourneren.

 

Bestelling annuleren

  • Zodra wij een bestelling ontvangen, gaan wij direct voor jou aan de slag. Het annuleren van een bestelling is daarom niet altijd mogelijk. Indien je echter wenst te annuleren, adviseren wij je om zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Ons team zal dan onderzoeken of annulering nog haalbaar is.
De waardering van www.debesparingskit.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1271 reviews.

Heeft u een Energie Kado ontvangen van uw gemeente? Activeer dan eerst uw voucher op onze Energie Kado pagina.