Maatwerk

De voordelen van maatwerk

Heb je vragen over onze  artikelen of isolatiemateriaal of ben je opzoek naar advies op maat? Vraag een adviesgesprek aan met een van onze experts.

In veel gevallen is de aanschaf van een grote rol professionele isolatiefolie veel te veel voor kleinere isolatie klussen, omdat wij onze klanten toch kwaliteit willen bieden hebben wij besloten de folies in kleine maten aan te bieden op onze website.

Iedere klus is maatwerk

Bepaal eerst welke folie je nodig hebt voor je klus. Het is hierbij belangrijk dat je nadenkt over de toepassing, luchtdichtheid, maar ook stil staat bij de klimaatklasse en brandveiligheid. Voor het kiezen van de juiste folie kun je gebruik maken van de foliewijzer van onze leverancier Meuwissen Gerritsen. Na het kiezen van de juiste folie ga je het aantal vierkante meter bepalen en nadenken over de montage en afwerking. Belangrijke aandachtspunten :

  • Maak gebruik de bijhorende tapes
  • Lees de montagehandleiding goed door 
  • Hou daar waar omschreven rekening met een spouw (minimaal 20mm)

In 4 stappen naar een isolatieplan

 

Isoleer je woning met de Alkreflex 2.5

Alkreflex 2.5 is een meerlaags isolatiedeken geschikt voor het isoleren van wanden, vloeren en daken. Het materiaal bestaat uit een combinatie van glaswol en een dampdichte en warmte reflecterende folie. Alkreflex draagt door middel van reflectie van warmtestraling (infrarood) bij aan de totale warmte weerstand van de constructie. De isolatiedeken bevat geen stiksels waardoor lucht- of vochtlekken voorkomen kunnen worden.

Materiaal over na je klus?

Neem gerust contact met ons op, zodat wij kunnen beoordelen of wij het materiaal terug kunnen kopen. 

Hulp nodig bij het verduurzamen van je woning?

Neem via het contactformulier contact op met een van onze experts. Onze experts geven binnen 24 uur inhoudelijk antwoord op je vraag.

Contactformulier

    De waardering van www.debesparingskit.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1271 reviews.

    Heeft u een Energie Kado ontvangen van uw gemeente? Activeer dan eerst uw voucher op onze Energie Kado pagina.