Deze week hebben wij onze werkplek mogen aanvullen met (hergebruikte) bouwmaterialen uit het voormalig UWV- kantoorpand te Haarlem. Sinds het begin van de opbouw van onze werkplek op het MAAK terrein proberen wij onze werkplek zo duurzaam mogelijk op te bouwen. Het casco bestaat uit gerecyclede zeecontainers en de binnenkant hebben wij geïsoleerd (voor een deel met onze eigen producten: Alkreflex 1L1) en afgewerkt met OSB platen. Ook voor onze stellages hebben wij gekozen voor tweedehands stellages.  

De bouwmaterialen uit het voormalig UWV- kantoorpand zijn gedemonteerd en afgeleverd door firma C.A. de Groot Groep BV. Het UWV-kantoorpand is een van de circulaire projecten van de firma en wordt momenteel geheel gestript en krijgt daarna weer een tweede leven. Omdat het hier gaat om een van de circulaire projecten, is het bedrijf begin 2021 opzoek gegaan naar bedrijven in de regio die geïnteresseerd zijn in tweedehands bouwmaterialen. Bent u ook geintresseerd in gebruikte bouwmaterialen. Neem dan gerust een keer een kijkje op de website van C.A. de Groot Groep B.V.: https://ca-degroot.nl/circulair-sloopmateriaal-en-gebruikte-bouwmaterialen/

Wij zijn zeer blij dat wij onder andere de boilers, nooduitgang signalering, verwarmingselementen, brandblussers, deurdrangers en een airco unit een tweede leven kunnen bieden. Met deze bouwmaterialen maken wij weer een mooie stap richting een duurzaam eindresultaat voor onze werkplek op het MAAK terrein.

Benieuwd naar onze werkplek op het MAAK terrein in Haarlem? Kom gerust een keer langs voor een kop koffie

De waardering van www.debesparingskit.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1219 reviews.

Heeft u een Energie Kado ontvangen van uw gemeente? Activeer dan eerst uw voucher op onze Energie Kado pagina.