Speedcomfort

Categorie
Categorie
Meer
Categorie
Categorie
Prijs
Prijs - slider
0932
Materiaal
Materiaal

Speedcomfort radiatorventilatoren

De voordelen:
  • Bespaar tot 22% op je gasverbruik
  • Je huiskamer in de helft van de tijd op temperatuur
  • Fluisterstil
  • Makkelijk te installeren
  • Geschikt voor radiatoren en ventilatoren  

 

Beoogd gebruik en redelijk te voorzien onjuist gebruik

De SpeedComfort is bedoeld om te worden gebruikt als een op een cv-radiator of convector te bevestigen ventilator. De SpeedComfort is bedoeld om warmte van de radiator te onttrekken met als doel het betreffende vertrek effectiever te verwarmen.

Het product mag uitsluitend worden gebruikt in overeenstemming met de instructies in deze gebruiksaanwijzing. Elk ander gebruik dan beschreven in deze gebruiksaanwijzing wordt beschouwd als niet-beoogd gebruik. Hierdoor vervalt tevens de garantie.

Overzicht van het systeem

Dit product bevat verschillende onderdelen die samen een systeem vormen. De SpeedComfort is het belangrijkste onderdeel. Op de SpeedComfort is een voedingsadapter en een temperatuursensor aangesloten. Dat is alles – behalve enkele optionele kabels – wat u nodig heeft voor een brede radiator (platen met een tussenafstand van 70 mm of meer). Voor andere soorten radiatoren hoeft u alleen maar de magneetschuifjes of pootjes anders te plaatsen:

  • Voor een smalle radiator (platen met een afstand minder dan 70 mm) plaatst u de magneetschuifjes met de magneet naar boven, twee aan elke zijde.

  • Voor een enkelplaatsradiator plaatst u de magneetschuifjes met de magneet naar boven, alle vier aan één zijde.

  • Voor een convector plaatst u de vier geïntegreerde voetjes in de daarvoor gemaakte gaatjes in de onderkant van de SpeedComfort.

    Met behulp van de kabels (30, 60 of 120 cm) kunt u meerdere SpeedComforts met elkaar verbinden. Deze kabels kunnen ook worden gebruikt om de kabels van de voedingsadapter en/of temperatuursensor te verlengen.

De waardering van www.debesparingskit.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1271 reviews.

Heeft u een Energie Kado ontvangen van uw gemeente? Activeer dan eerst uw voucher op onze Energie Kado pagina.