Homebox

Merk
Merk
Categorie
Categorie
Prijs
Prijs - slider
0932

HOMEBOX de geïsoleerde brievenbus van Nederland

De Homebox is voorzien van aan weerzijde 2 kleppen met goede kierdichtingen. Dit principe zorgt ervoor dat er een stilstaande luchtkamer ontstaat, welke een isolerende werking heeft. De buitenste klep is geïsoleerd met hoogwaardig isolatiemateriaal. Hierdoor is de Homebox de geïsoleerde brievenbus. Door zijn betaalbaarheid, uitstraling en unieke eigenschappen, zoals tochtvrij, kierdicht en isolerend. Daarnaast is de Homebox geluiddempend. De geluidsisolatie is met een waarde van Dn,e,w = 56dB zeer laag. 

Ben je nieuwsgierig naar de voordelen van de Homebox isolerende brievenbus? Hier zijn enkele veelgestelde vragen en voordelen die je kunt overwegen:

 1. Bespaart de Homebox isolerende brievenbus echt energie?
  Ja, de Homebox is ontworpen met hoogwaardige isolatiematerialen die helpen om de thermische isolatie van je huis te verbeteren. Dit kan resulteren in energiebesparingen door het verminderen van warmteverlies of -winst via de brievenbusopening.
 2. Biedt de Homebox bescherming tegen weersomstandigheden?
  Absoluut! De Homebox isolerende brievenbus is gebouwd om bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Je post blijft veilig en droog, zelfs tijdens regen, sneeuw of stormachtig weer.
 3. Kan ik belangrijke documenten en pakketten veilig ontvangen met de Homebox?
  Zeker! De Homebox biedt een extra laag veiligheid en privacy. Je kunt gerust zijn, wetende dat je post beschermd is tegen onbevoegden en veilig is opgeborgen in de brievenbus.
 4. Helpt de Homebox isolerende brievenbus ook bij geluidsisolatie?
  Ja, de isolatiematerialen in de Homebox dragen bij aan het verminderen van geluidsoverlast van buitenaf. Dit zorgt voor een rustigere en comfortabelere omgeving in je huis.
 5. Is de Homebox isolerende brievenbus duurzaam en stijlvol?
  Absoluut! De Homebox heeft een modern en stijlvol ontwerp dat een vleugje elegantie toevoegt aan de buitenkant van je huis. Bovendien is de brievenbus gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en bestand zijn tegen slijtage.
 6. Is de Homebox eenvoudig te installeren?
  Ja, de Homebox isolerende brievenbus wordt geleverd met eenvoudige installatie-instructies. Je kunt het gemakkelijk zelf installeren of gebruikmaken van een professionele installatieservice.
 7. Welke maat en kleuropties zijn beschikbaar voor de Homebox?
  De Homebox is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren om aan jouw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen. Je kunt de perfecte maat en kleur kiezen die bij jouw huis en stijl passen.

 

Als je op zoek bent naar een isolerende brievenbus met tal van voordelen, is de Homebox de ideale keuze. Geniet van energiebesparingen, bescherming tegen weersomstandigheden, veiligheid, geluidsisolatie en een stijlvol ontwerp. Bestel vandaag nog jouw Homebox isolerende brievenbus en ervaar zelf de vele voordelen die het te bieden heeft.

De Homebox biedt comfort! Wel de post op deurmat maar geen kou of tocht in de gang

 • Isolerend – U-waarde heeft van 1,23 W/m2.K.
 • Kierdicht – Qv;10-waarde 0,0000665 dm3.s-1
 • Geluidsisolerend – Dn,e,w = 56dB
 • Tochtdicht
 • Dubbele kierafdichting in  de buitenklep. Deze zorgt voor een tochtvrije en waterdichte afsluiting.
 • Kleppen worden door de scharnierende veren in de rubbers gedrukt.
 • Voldoet aan BENG eisen.
 • Recyclebaar
 • 100% Nederlands product

Warmtebeeld van een voordeur voorzien van een normale brievenbus

Warmtebeeld van een voordeur voorzien van de Homebox brievenbus