Isolerende brievenbussen

Merk
Merk
Categorie
Categorie
Prijs
Prijs - slider
0932
Materiaal
Materiaal

Waarom een geïsoleerde brievenbus?

Als je op zoek bent naar een brievenbus die niet alleen functioneel is, maar ook helpt om de isolatie van je huis te verbeteren, dan ben je hier aan het juiste adres.

Onze isolerende brievenbussen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne huizen. Ze bieden een uitstekende thermische isolatie, waardoor je energie kunt besparen en je interieur op een comfortabele temperatuur kunt houden. Of het nu winter of zomer is, onze brievenbussen zorgen ervoor dat de koude of warme lucht buiten blijft, waardoor je verwarmings- en koelingskosten worden verlaagd.

De Homebox isolerende brievenbus is een van onze populairste modellen. Met een solide constructie en hoogwaardige isolatiematerialen, biedt deze brievenbus optimale bescherming tegen de elementen. Je post blijft droog en veilig, ongeacht het weer. Bovendien is de Homebox stijlvol en elegant, waardoor het een perfecte aanvulling is op de uitstraling van je huis.

Naast de Homebox hebben we ook andere isolerende brievenbussen in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar een inbouwoptie of een wandmontage, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Onze brievenbussen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en kleuren, zodat je er altijd een kunt vinden die bij je smaak en behoeften past.

Bij onze webwinkel hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Daarom werken we samen met gerenommeerde fabrikanten die hoogwaardige isolerende brievenbussen produceren. We zorgen ervoor dat elk product grondig wordt getest en voldoet aan onze strenge normen voordat het bij jou wordt afgeleverd.

Dus waar wacht je nog op? Upgrade je brievenbus naar een isolerend model en profiteer van de vele voordelen die het biedt. Blader door ons assortiment van isolerende brievenbussen, waaronder de populaire Homebox, en maak je keuze. Als je vragen hebt, staat ons vriendelijke en deskundige team klaar om je te helpen. Bestel vandaag nog en geniet van een beter geïsoleerd huis met onze isolerende brievenbussen.

De Homebox biedt comfort! Wel de post op deurmat maar geen kou of tocht in de gang

  • Isolerend – U-waarde heeft van 1,23 W/m2.K.
  • Kierdicht – Qv;10-waarde 0,0000665 dm3.s-1
  • Geluidsisolerend – Dn,e,w = 56dB
  • Tochtdicht
  • Dubbele kierafdichting in  de buitenklep. Deze zorgt voor een tochtvrije en waterdichte afsluiting.
  • Kleppen worden door de scharnierende veren in de rubbers gedrukt.
  • Voldoet aan BENG eisen.
  • Recyclebaar
  • 100% Nederlands product

Warmtebeeld van een voordeur voorzien van een normale brievenbus

Warmtebeeld van een voordeur voorzien van de Homebox brievenbus.