Gas besparen

Wil je snel energie besparen? Hierbij een overzicht van producten die een bijdragen kunnen leveren aan het verlagen van je gas rekening. Veel van deze producten hebben ook een positief effect op het wooncomfort, doordat ze tocht en kou klachten reduceren. Woon je in Haarlem, Zandvoort, Spaarndam, Bloemendaal, Santpoort, Heemstede, Hoofddorp, Bennebroek, Hillegom, Lisse en Nieuw-Vennep? Wij bieden de laagste verzendkosten en een duurzame levering door Hurby.

Merk
Categorie
Prijs
1343
Materiaal

Tips om gas te besparen

  1. Gebruik een tochtstrip wanneer je last heb van tocht door kieren en naden in de woning.
  2. Door de thermostaat 1 graden lager te zetten kun je gemiddeld €75 per jaar besparen
  3. Door de centrale verwarming waterzijdig in te regelen kan je jaarlijks gemiddeld 10-20% op je gasverbruik besparen
  4. Met de radiatorfolie kan je jaarlijks ongeveer €8,- per m2 besparen op je gasverbruik
  5. Vervang een oude CV-ketel voor een moderner model. 
 

Veel gestelde vragen

Gas wordt voornamelijk gebruikt voor het verwarmen van je woning, in totaal 75% van het gasverbruik gaat naar het verwarmen. 10-20% wordt gebruikt voor het verwarmen van tapwater zoals de douche. De overige 5% wordt gebruikt voor koken.

Met een tochtstrip kan je gemiddeld € 1,60 per meter per jaar besparen op je gasverbruik.

Alkreflex® One wordt als dampdichte reflectiefolie toegepast in (spouw) muren, vloeren, aan de warme zijde (veelal de binnenzijde) van daken, industriële gebouwen zoals magazijnen, units, containers en caravan bouw. Alkreflex® One is ook uitermate geschikt voor het isoleren van kruipruimtes, garagedeuren of als reflectiefolie achter een radiator.