Energie besparen met Plugwise zone-regeling

Ook in 2024 zal de energierekening van huishoudens gemiddeld blijven stijgen. Dit komt met name door een stijging van de energiebelasting op gas (ongeveer 19% in 2024). Ook het stopzetten van het prijsplafond op 31 december 2023 zal voor veel huishoudens een trigger zijn om zelf aan de slag te gaan met energiebesparende maatregelen.

Met de slimme zone-regeling systemen van Plugwise bieden wij een betaalbare oplossing om meer grip te krijgen op je energierekening. Met dit slimme systeem kan je de warmet per ruimte schakelen, door op deze manier slimmer om te gaan met de warmte in huis kan je tot wel 30% op je energiekosten besparen. Met de Plugwise Rekentool op onze website kan je op basis van een aantal stappen je eigen Plugwise zone-regeling systeem samenstellen.

Waar de meeste thermostaten bedoeld zijn om één ruimte op temperatuur te houden, is de Plugwise zone-regeling ontwikkeld vanuit het idee om verschillende ruimtes (zones) op een gewenste temperatuur te houden.De voordelen van Plugwise zone-regeling:
  • Een 100% Nederlands product en goede technische service
  • Een lerend systeem dat zich blijft optimaliseren
  • Je kan elke ruimte in huis naar wens inregelen, Plugwise doet de rest!
  • Bespaar tot wel 30% op je energierekening

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de Plugwise oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze expert geven je binnen 24 uur een inhoudelijk antwoord via de mail.

Contactformulier

    De waardering van www.debesparingskit.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1217 reviews.

    Heeft u een Energie Kado ontvangen van uw gemeente? Activeer dan eerst uw voucher op onze Energie Kado pagina.