Nieuws 2

Een geweldige start, 100 boxen uitdelen op de Herfstmarkt in Haarlem

Op 4 oktober stonden wij, Steven en Niels, samen met ons DeBesparingsKit.nl team op de Herfstmarkt in de Haarlemmer Kweektuin en mochten wij namens de gemeente Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort onze eerste 100 boxen uitdelen aan de inwoners van deze gemeenten. Voor ons een geweldige start met veel geïnteresseerde en vele positieve reacties op de BesparingsKit. Het was een echte herfstdag. De dag starte met regen, maar eindigde met een heerlijk zonnetje. De Herfstmarkt stond in het teken van dier, tuin en duurzaamheid.

Tijdens de dag hebben wij veel leuke gesprekken gevoerd en veel mooie reacties ontvangen. Daarnaast hebben wij via de handleiding in de boxen gevraagd naar feedback op onze besparingskit. Dit heeft geleidt tot vele positieve reacties en tips, maar ook bruikbare feedback ter verbetering van de besparingskit. Wij zijn heel blij met alle tips en feedback die wij hebben ontvangen en gaan hier zeker mee aan de slag ter verbetering van de DeBesparingsKit.nl.

Op de Herfstmarkt stonden wij ondermeer met het Duurzaamheidsloket Haarlem. Het loket is een samenwerking tussen de Gemeente Haarlem en diverse duurzame organisaties. De medewerkers van het loket kunnen vragen beantwoorden over oa. duurzaam bouwen, energie besparen, bewoners initiatieven en financiering. Ze kunnen je ook doorverwijzen of koppelen aan een partner in het netwerk van de Groene Mug. Elke vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur kan je in het Kweekcafé terecht met vragen over duurzaamheid. Het Kweekcafé bevindt zich achter het witte gebouw van het Natuur Milieu en Educatie op de Kweektuin.

De waardering van www.debesparingskit.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1271 reviews.

Heeft u een Energie Kado ontvangen van uw gemeente? Activeer dan eerst uw voucher op onze Energie Kado pagina.